LAND ROVER EVENTS IN MEPPEN

Tijdens onze Land Rover Events mag je zelf achter het stuur van onze stoere Land Rover Defenders. Onder begeleiding van onze instructeurs leer je de fijne kneepjes van het echte off road rijden. As slow as possible, as fast as necessary!

75 Kilometer over de grens bij Oldenzaal en 25 kilometer voorbij Emmen ligt vlak bij het plaatsje Meppen een voormalige energiecentrale.

Vele  hectares bos, modder en zelfs een complete verlaten zandgroeve! We ontvangen de deelnemers hier met Kaffee und Kuchen en gaan daarna op pad. Eerst een paar oefeningen met anders gebruiken van de rempedaal en koppelingspedaal als de Land Rovers in de lage gearing staan, en gaande weg de dag zoeken we steeds moeilijker begaanbaar terrein op.

In elke Land Rover rijden maximaal vier deelnemers, en in elke auto zit uiteraard een enthousiaste en professionele instructeur die tips en aanwijzingen geeft. We lunchen midden in het bos, met heerlijke broodjes shoarma en hamburgers die we zelf ter plekke bereiden. In de middag steile beklimmingen en afdalingen, je leert met de Defender te balanceren op twee wielen. Regelmatig hebben we lieren, sleeplinten en rijplaten nodig om ons een weg door het bos en de zandgroeve te banen.

We eindigen de dag met een heerlijk buffet of barbecue in een restaurantje vlak bij de entree van het off road terrein.

KOSTEN

De kosten voor de Land Rover Events zijn 900,00 per Defender. Je kan met maximaal vier deelnemers per auto mee, iedereen rijdt om toerbeurt. De meeste opdrachtgevers kiezen voor drie deelnemers per auto.

In elke Defender rijdt een instructeur mee.

Koffieontvangst en lunch kost 30,00 p.p.

De prijs is inclusief brandstof en toegang tot het off road terrein, en exclusief BTW.

We factureren deze Land Rover events als rijvaardigheidstraining.